23 maj 2007

Här och nu

Maj är utan tvivel min absoluta favoritmånad här på trädgården! Trädgårdsåret kommer i gång på allvar, vi springer runt som "galningar" och alla växter ger oss en ordentlig tjuvstart på sommaren. Kort och gott så är det mycket som händer och allt är så roligt, det är ju det här vi har väntat på under hela vintern. Min favoritplats på trädgården just nu är odlingen. Växthustaken dignar av fuchior och hängpelargoner och synen är helt enkelt... underbar!

Förra veckan påbörjades arbetet på frilandsfälten med att Bosse, Danuta och Lotta satte potatis och majs. Det är rätt så häftigt att den där trista åkern kommer prunka av blommor och grönsaker om ett par månader.

I dag så åker Helena, Aurelio och Malin till Chelsea Flower Show! De har lovat att återkomma nästa vecka med lite bilder och intryck från utställningen - det blir något att se fram emot! Besök gärna Chelsea Flower Shows blogg!

4 kommentarer:

åsa sa...

Ja.. nu snurrar tiden på otroligt fort och mycket förstår jag ni har att göra.. för bara i vår trädgård..finns alltid något att sätta för händerna.
Spännande med Chelsea...ska bli kul o se era bilder..=) / Åsa

AnnaKarin sa...

Åsa: Ja nu har året satt i gång på allvar! Vi är lite avundsjuka, men glada över att de får åka på Chelsea så lita på att vi kommer att "tvinga" dem att visa upp alla bilder :)

Koselig koselig sa...

Neste år har jeg også lyst til å åke til Chelsey og titte på The Flower Show. Vi har talat om det her nu i flere år, håper vi kan få det til nån gång ja :)

AnnaKarin sa...

Koselig: Visst vore det drömmen att få se utställningen någon gång? Min kollega Aure sa att det var fantastiskt! Jag håller tummarna för att du kommer i väg redan nästa år!