31 augusti 2007

Ulriksdal Flower Show - Detaljer

Nu struntar våra kunder i tomtar, nu ska trädgården prydas med nallar istället!
De här skulpturerna har varit enormt efterfrågade i sommar.

Även andra skulpturer som katter har varit poppis!
Jodå, Jessica hittade en glad lökförsäljare :)

Skördegott!

Mathantverkarna bjuder på massor av gott som frestar smaklökarna.

Detalj från en av balkongerna.

Sia Lustgården huserar bredvid oss.

Eh, vad är det här? Dammduken syns ju - och vart är vattnet?!

Jo... det ligger här!?????

Stort tack till min kollega Jessica som tagit bilderna! Vi avslutar vår bevakning av årets spektakel med ett inlägg om brudbuketter. Det kommer alltså mer efter lunch!

6 kommentarer:

Ronja sa...

Kul att få se lite av Ulriksdals Flower Show - jag som inte har möjlighet att åka dit.
Tack för titten!

lotta sa...

Samma här - vackra bilder men favoriten är nog den sista bilden med spegeln - visuellt trick - läckert! Tack för uppvisningen :)

Anonym sa...

Det var nog det mest sämsta utställning jag sett!!, var höll de 15 arkitekter/designers vägen som reklamen på hemsidan utlovade?? med ideträdgårdar,nä tacka vet jag balkong utställningen som lyste mer gulmålad byggställning än inspiration..Ulriksdals flower show är garanterat död till nästa år om samma mäss-ledning håller i den,pinsamt!

purple sa...

Åh, så mycket fint, fick tyvärr inte chansen att ta mig dit. Kul att ni visar så mycket bilder!

Anonym sa...

Begreppet Ulriksdal Flower Show är förstört
Helt ofattbart att de ansvariga bakom utställningen kunnat anlita en så helt igenom oproffsig mässarrangör! Varumärket är förstört för flera år framöver. Ett uppehåll på 3 år och därefter en rejäl satsning på evenemanget med kraftfull marknadsföring där det bl.a måste framgå att det är ett helt nytt team bakom. -Det är enda sättet att få tillbaka publiken.
Jag deltog som utställare och skämdes inför mina besökare som saknade allt det som utlovats i marknadsföringen. Att det heller inte var svensktalande personal som tog emot vid entréer och information är skandal. Vi utställare fick 0 information och service och den obligatoriska utvärderingen lär inte komma. Inte ens en lite förklaring!

Helene Liberth sa...

Jag har låtit det hela sjunka in lite men är fortfarande lika besviken! Så otroligt dåligt genomfört! Jag avrådde faktiskt ett sällskap som var på väg dit när jag var på väg hem och de vände för att istället göra något trevligt inne i stan. Man skäms som Stockholmare inför alla de som kanske åkt långväga för denna "show"!

Har mejlat arrangören, men inte fått svar, och lär väl inte få något heller!

I min blogg finns fler bilder och mina kommentarer:

hl-vill.blogspot.com