22 augusti 2007

Ulriksdal Flower Show

Eftersom det har varit ganska tyst om den kommande Ulriksdal Flower Show, tänkte jag passa på att påminna er lite :) I år så är det nya arrangörer och det ska bli spännande att se om de kommer att tillföra utställningen något eller om upplägget känns igen. Bygget har redan börjat så smått i parken. Vi kör igång i början av nästa vecka med att sätta upp vår försäljningsmonter. Jag hoppas få tillfälle att blogga lite mer om utställningen och visa er lite "blod, svett och tårar" som är praxis när det gäller att förbereda sig för en utställning, som Ulriksdal Flowershow!

Ulriksdal Flower Show äger rum i Ulriksdals Slottspark den 30:e augusti - 2:a september.

Bilden är från vår idéträdgård vid 2005 års utställning; 'Saturnus Grotta'.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Åhh kul att ni visar bilder...för jag har ingen möjlighet att komma...=)
Den malva som jag köpte hos er förra året... blommar så fint!!! Bicolor..../Åsa

Ronja sa...

Så synd att "alla" trädgårdshändelser i mittersta Sverige är samma helg. Taxinge har ju sin trädgårdsmässa då också. Finns det någon anledning till att "allt" är just den helgen som jag som amatör inte har koll på... ;)

AnnaKarin sa...

Åsa: Jag ska verkligen försöka avsätta lite tid för att plåta både vårt monterbygge och själva utställningen. Den där malvan måste ha varit något i hästväg, vi har fått mycket mejl om hur fin den är! Ha en trevlig helg Åsa!

Ronja: Jo, de har verkligen lyckats pressan in allt under samma helg.

Vi drar slutsatsen att Flowershowens tyska arrangörer inte kollat upp om det händer något annat i Sverige just den helgen. Ha en trevlig helg du med Ronja!