16 januari 2008

Exklusiv tulpankväll och inspirerande tulpanhelg

Nu när vår härliga tulpansäsong kommit igång fyller vi vårt orangeri med underbara tulpaner i alla de färger och former. Vi får in lyxiga och exklusiva specialsorter från Holland, men har självklart vårt bassortiment av svenskodlade tulpaner.


Torsdag den 7 februari bjuder vi in till en exklusiv helkväll med denna, vår mest älskade, färgglada och eftertraktade lök.

Tulpanens fascinerande historia och skönhet står i fokus denna afton. Vi kommer bl.a. berätta om vårt eget självplock och om tulpanens långa väg från åker till köksbord. En liten specialgjord utställning visar många vackra sorter med olika egenskaper.

Deltagarna får även skörda, designa och binda sin egen bukett att ta med hem. Vi hjälper till med smarta tips och handfasta råd.
För med information om kvällen, pris och anmälan gå in på vår hemsida http://www.rappne.nu/evenemang.htm

Sista anmälningsdag 4 februari. Först till kvarn gäller!

Helgen efter den exklusiva tulpankvällen, 9-10 februari, fortsätter vi på temat och anordnar stor tulpanhelg. Med experthjälp kan du komponera vackra tulpanbuketter. Vår florist visar inspirerande buketter och arrangemang, svarar på frågor angående tulpaner och ger dig kompositionsförslag.
Ni kan välja att skörda egna tulpaner från vårt självplock i orangeriet eller köpa färdiga välarbetade buketter.


Varmt välkomna!


1 kommentar:

åsa sa...

Roligt med planering.. jag planerar mycket..man har alltid andra planer när min planering ska följas..=)) tulpaner.. härligt!=)/åsa