6 mars 2008

Kampen mot elementen - 15:09

Dåligt fotoljus, skum bildskärm och avsaknad av photoshop gör mig gaaaalen!!! Men, om jag bortser från min kamp mot "elementen" så känns mässan så här långt mycket folklig, nära och varm. Det är inte världens största eller trendigaste mässa, men stämningen är mysig och uppsluppen. Att vi som utställare ser idel glada leenden hos besökarna gör att man verkligen trivs!

Markku - vår kökschef.

Markus fick ge sig i kast med woken!

Mittensektionen av montern har turkostblått golv - färgen har vi gett namnet Tobago.


Uppdatering Fredag: Men är det inte typiskt!!!! Tyvärr så blir det inte mer bloggande för mig den här mässan - sjuk :( Återkommer till veckan med mer bilder! Ha det gott alla ni som besöker mässan!!!

3 kommentarer:

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

I går besökte jag "er " i Sollentuna.. tack för gott smakprov.. och krya på dig nu.. Pecis som du skriver så är det en mysig ..hemtrevlig mässa.. jag har allt fotat mängd..=)/Åsa

Lotta sa...

Himla otur att jag bor så långt bort annars hade jag besökt mässan och er :) Men jag får läsa här hos er och andras bloggar som besökte mässan - mycket fint ser det ut att ha varit i alla fall. Gillar er turkosa färg :) Tack för härliga foton - nu vill jag se mera... 8`)

Anonym sa...

Är det inte typiskt, när man äntligen har vunnit en gratis entre ifrån er och blir jätte, jätte glad. DÅ går man och blir sjuk med feber och elände...
Men när jag blir frisk ska jag åka på en mini mässa ut till er på Ulriksdal, så det så
Anneli i Skarpnäck