26 mars 2008

Vad händer?

I dag bjuder vi på en liten inblick i vad som händer på trädgården så här dagarna efter påsk!

Teknikgänget har hysteriskt mycket att göra just nu; de bygger nya lokaler till våra trädgårdsdesigners, renoverar och bygger nya växtbord till uteträdgården m.m. m.m. Här ser vi Jarek.
Påsken är av tradition startdatum för trädgårdssäsongen hos oss. I år singlade stora, stora snöflingor ner och bäddade ner hela trädgården i ett tjockt snötäcke. Det blev ju något av en antiklimax, för efter snön kom ju också kylan. Nu håller vi tummarna att vädret ska bli mildare så att de första kunderna kan komma och kika på växterna på uteträdgården till helgen!
I "franska tältet" har odlingen sina penséer som nu börjar bli saluklara. Här ser vi Veronika och Mattias som jobbar extra i odlingen.
Ute är det ju rätt grått och trist så verandan är enda stället där man kan få sig en ordentlig dos av färg för tillfället. Förhoppningsvis kommer vi att öppna upp sommarblomstältet nästa vecka (det handlar som vanligt om hur vädret blir) och då flyttar vi över alla säsongsväxter dit. Dessutom blir det också premiär för odlingens penséer.
Kristoffer har plåtat med sin mobil och växtbilderna bidrog AnnaKarin med.

1 kommentar:

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Ja jag köpte både påskliljor o annat..men kylan tog dem.. så nu väntar jag på värmen..=))) /åsa