21 april 2008

Sommarvärme

Jag satt ute på lunchen i dag. Det rent ut sagt "brann" i kroppen av vårsolen! Trädgårdscaféet öppnade upp uteserveringen förra helgen men det är först i dag som man verkligen känner att det är läge för att sitta ute och gona sig! Hm, det är nog dags att börja bunkra upp på solkräm gott folk för vårsolen är STARK!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Warning! See Please Here

Mamma Millan sa...

ÅÅÅÅ sååå härligt!!!

Ha det så fint i vår solen!!
hoppas ni får en härlig vecka!!
kramar Millan

Ankan sa...

Hej!

Oj vad glad jag blev när sambon tipsade om er blogg, vad kul!

Vi hade ett jättemysigt besök hos er igår i vårsolen och njöt av underbar miljö, härlig blåbärspaj, gyttjiga och nöjda grisar och gott kaffe. Lilla dottern som precis lärt sig gå(iallfall med stöd från föräldrarna) var nöjd när hon tog några staplande steg i det gröna.

Vi har precis köpt hus och får nycklarna den 15 maj. För att kanalisera överflödsenergin jag har för att börja fixa i trädgården så startade jag en trädgårsblogg ankansoas.blogspot.com ;-) Jag skall dock ta det lugnt denna första sommar, få inspiration från andra trädgårdar, landa och hålla mig till att ta hand om det som finns i trädgården nu + att bygga komposter.

Skall blir spännande att följa er blogg och förhoppningsvis få ytterligare inspiration.

Tack för mig!

Varma hälsningar

Anna-Karin Lundgren en trogen besökare i er trädgård

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Vad mysigt för era kunder att få fika, och må gott i solen. Var på besök hos er förra sommaren och kommer gärna tillbaks till er inspirerande miljö.