28 maj 2008

Onsdag

Ingrid orkar, kors i taket, le! Det är ca 30 grader (och temperaturen stiger med solen) i kassan!

Näe, det är faktiskt inte en buxbom utan timjan! Värmen, och alla kryddor gör att det luktar Medelhavsgott på krukgården! De rustika korgarna är mina favoriter just nu.

Härliga dahlior i fin kontast mot pilväggen i sommarblomstältet.


Rickard fyller på den egenodlade femtungan i Sommarblomstältet. Tomas gör sitt bästa för att blöta ner Rickard. Vuxna pojkar och en vattenslang... man kan ha jätteskoj :D

5 kommentarer:

Ankan sa...

Hej!

Ja, vilket underbart sommarväder det är...även om jag förstår att det blir svettigt för er i solen.

Jättefina korgar som sagt. Även jag har en timjan som trivs i det härliga vädret och väntar på att bli utplanterad.

Jag vill tipsa om tävlingen på min bloggsida (ankansoas.blogspot.com) som just nu i flyttider är den aktivitet som är....! Kanske något av tävlingsprisen är lite bekant....?!

Trevlig sommar!

Hälsningar

ANKAN

AnnaKarin sa...

Ankan: Det måste vara reflektionen från växthusen som gör det så varmt här - det är faktiskt rena medelhavet när solen ligger på :)

Tävling? Jag kikar in!

Ankan sa...

Hej igen!

Kul att du hälsade på i Ankans oas och att du länkat till mig! Det kommer bli bra fart på bloggen inom kort men just nu är det flyttkartonger och fönsterpust som gäller inför vår flytt. Puh!

Jag gör lite fin reklam för er i mitt aprilinlägg "Har du bruna fingrar...?" Jag blev så inspirerad av Bosses föredrag som han höll i våras i Huddinge och så har ni ju världens härligaste lunchbuffé som man hoppas på att hela Svenska folket skall få smaka. ;-)

Lyssnade precis på vädret och det var värmebölja som väntades (= över 25 grader i mer än en vecka) så det är nog bara för er att ta fram vattenspridaren om ni skall överleva.

Njut vidare av värme och vacker sommargrönska!

Hälsningar

Anna-Karin "Ankan" Lundgren

AnnaKarin sa...

Ankan: Wow, ditt inlägg sitter nu på vår anslagstavla - och jag tog mig friheten att länka till ditt inlägg, för det var ju så bra ;)

Lycka till nu med flytten och ja, vi tar fram vattenspridaren!!

Ankan sa...

Nu har jag varit ute och badat hunden och jag och dottern har fått lufta oss lite så nu är vi alla nöjda.

Och glad i hågen kommer jag hem och blir ännu gladare när jag ser att du länkat mitt inlägg till mig. Synd att det är lite dött på bloggen just nu men då får jag förhoppningsvis fler trädgårdstips till min tävling som jag kan dela med mig av sedan.

Allt skrivet i "Har du bruna fingrar..?" kom rakt från hjärtat!

Ha det gott och glöm inte att det denna vecka är lag på minst en glass per dag!

//ANKAN