23 september 2008

Snart är det jul igen!

Vet ni vad jag har gjort i dag? Jag har försökt komma i julstämning! Lite bisarrt med tanke på att solen har bjudit på nästan sommarlika temperaturer. På förmiddagen försökte jag och Maria fota lite julbilder inför en julkurs som vi ska ha i november och december (mer info kommer!). Med försöka menar jag att det inte är sådär jättelätt när man inte har alla klassiska julväxter och julpynt till hands. Men jag tycker att vi lyckades riktigt bra faktiskt - eller vad säger du?!
När julstjärnorna i odlingen dessutom bara blir större och större så är det ju bara att inse att; snart är det jul igen!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Va! Julpynt nu?! :) Men det är vackert med färgerna rött och grönt, själv gillar jag mossa och är så sugen på en tur i skogen efter grön mossa, kottar och sedan lite rödlök på toppen :) Jättefina bilder, får mig faktiskt att längta efter första advent....... även om vi har ett helt fantastiskt höstväder!! Tack för titten 8`)

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Ja det går fort nu..till jul...=) Känner att hösten har greppat rejält nu i trädgården. Såg verkligen härligt ut i förra inlägget med frukost ute../ kram åsa

Marie sa...

Vackert! Julen känns avlägsen men samtidigt ser jag fram emot att få ta in en tät fin gran och tända massor av ljus. Nu när mörkret faller letar jag nya lyktor att placera ut i min trädgård.

AnnaKarin sa...

Lotta: Visst är det nästan lite "hädiskt" att tänka på julen redan nu! Nu ska man ju njuta av hösten!

Åsa: Mmm, nog är det tvära kast, ena sekunden så är det fika ute och i nästa är det jul :D!

Marie: Men vad roligt att du gillade bilden! Håller med dig, nu vill man tända MASSOR av ljus!