3 oktober 2008

Trevlig helg!

Tidiga höstmornar i trädgården är, i mitt tycke, magiska. Morgondimman anas i horisonten och man välkomnar verkligen solens värme när den sticker upp över växthustaken. Jag och mina kollegor här på Slottsträdgården Ulriksdal önskar er alla en skön helg!

7 kommentarer:

Ankan sa...

Oj vilken härlig bild du lagt in på bloggsidan, så där härligt höstfriskt i luften.
Jag och sambon leter just nu efter en bra plats för bröllop och jag kunde inte låta bli att tänka på det när jag såg det "spaljélika huset" till vänster ovan. Där bland allt det vackra gröna skulle man ju kunna säga ja till varandra...med lite kärleksört i håret, eller hur...?!! ;-) Hmm!

Trevlig helg till er också!

Hälsningar

ANKAN

Fundera grönt sa...

Åh, fina bilder...
Trevlig helg alla!

Slottsträdgårdsmästaren sa...

Jag önskar er detsamma. Det börjar bli dags för ett nytt besök hos er!

Lotta sa...

Morgonstund.... så vackert! Så det höstas hos er nu - frost... brrrr.
Vackra ting ni har i butiken, speciellt den där plattan med inskripten - den hade passat väl hos mig =) Ha en fortsatt trevlig helg (fast ni är väl lediga och är hemma... :)

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Ja nu har hösten gripit tag i oss.=) Vacker bild- o så fina saker ni visade i förra inlägget- jag älskar rost.../ kram åsa

lottens vita och gröna sa...

ohhh får nästan rysningar, har hörat att ni fått in tazetter, kommer in i veckan och spanar och inspireras...fyller jämt snart så jag ska spana in lite presenter att önska, är ju inget svårt hos er, har ni kvar dom där sora änglarna som hände i taket, jaja det lär väl visa sig, ha det gott där i stockholms oas! varmkram lotten

AnnaKarin sa...

Ankan: Jag kan verkligen se dig med kärleksört i håret! Eftersom jag är total bröllopsfantast så önskar jag verkligen att vi kan hålla bröllop på vårt friland på sensommaren - vore inte det något, mitt bland alla solrosor!?

Mejla mig med ett förslag så kan vi se om det går att sy ihop! Mejla gärna från vår hemsida www.rappne.nu

Fundera grönt: Nu blir jag stolt när du gillar bilden, för du tar ju själv så fantastiska bilder!!

Slottsträdgårdsmästaren: Du är varmt välkommen när som helst, det vet du!

Lotta: Visst är plattan underbar? Hm, kanske något du får önska dit till jul eller nästa födelsedag? Lediga en helg? Nja, här är det ju full rulle året om :) !

Åsa: Då är vi två, älskar kontrasten mellan rost och grönt, så vackert!

Lotten: Jodå, det finns tazetter i butiken! Om du fyller år snart (Grattis i förskott!!) så finns det en hel del smått och gott att önska sig i butiken :) Änglarna tror jag finns någonstans, fråga gärna personalen i butiken så hjälper de dig!

Du är varmt välkommen in i veckan Lotten!