26 november 2008

Ännu mer från Gnistrande Magisk Afton

Josefin, Nelson och Alan
Det var verkligen otroligt att se hur trädgårdscaféet såg så annorlunda ut med lite nya dukar och grandekorationer - här andades det verkligen "skog"!
När inte vår underbara praktikant Mia och Jessie kramades så ordnade de bland annat med pumpatunneln, klädde in den i textil och hängde upp belysning. Våra gäster gick genom tunneln på väg mot växthusen.
En glimt från dukningen. Årets meny bestod av:

FÖRRÄTT
Skogstoast á la Zetterlund med enbärskaramelliserade lingon
~
VARMRÄTT
I Herr Bergmans spår; ugnsbakade svartrötter och gotländsk tryffel serveras med grönsaksterrin doftande skirat smör & västerbottenost i sällskap med svensk äpple- och sellerisallad, allt toppat med tranbär
~
DESSERT
La Diva Nilsson, äkta hemlagad gräddglass smaksatt med lime krönt med krispigt knäckeflarn serverat med åkerbär på norrländskt vis
Underhållningen stod Fatang och Sofia Sandén för! Så här skriver de om ljuskvällarna;

"...Dessa kvällar till ära har vi valt att prova en ny grej: Att spela på vårt vis fast med sång. Vi är alla mycket rutinerade musiker men i projektet Fatang har aldrig en textrad sjungits och det ska det bli ändring på! Vi är mycket nyfikna på Sofia och hennes musikaliska kappsäck och vi vet att detta kommer att bli en fest även för oss i bandet!
Under soundchecken...
Bosse, Aurelio och Malin

Klicka gärna på bilderna för större versioner. Om du var med under någon av ljuskvällarna och vill lämna dina synpunkter är du välkommen att mejla oss! Klicka här för att mejla oss.

Inga kommentarer: