13 mars 2009

Ny tid och ny energi

Stort tack till alla som besökte oss på Kistamässan och för all fantastisk respons som vi fått för alla våra tre montrar. Det har varit mycket jobb och skitkul!
Jag vill också skicka ett stort tack och en kram till alla härliga deltagare på vår Fördjupningskurs i växtkomposition som vi avslutade i tisdags kväll. Det har varit så himla roligt och vi är alldeles överväldigade av allt beröm och det goda betyg vi fick i utvärderingen!
Det känns som att det är mycket som har avslutats denna vecka... Vinterns stora projekt med mässa, kurs och framförallt PLANERING är liksom i hamn. Nu startar den nya tideräkningen. Från och med nästa vecka rullar vi på designavdelningen igång vårsäsongen, det är ingenting att vänta på längre. Nu kör vi!!!
Varmt välkomna att boka in vårens hembesök nu!
Vi har några platser kvar till den nya omgången av Fördjupningskurs i Växtkomposition som startar vecka 13. Sista anmälningsdatum är på måndag 16 mars. Inga förkunskaper krävs, det räcker med ett stort intresse för växter, trädgård samt färg och form.

Fotografiet i fotografiet: Athina Strataki

Trevlig helg! Malin S. (Maria och Aure hälsar!)

3 kommentarer:

A-C på Solåkra sa...

Er monter var en av de stora behållningarna på Kistamässan. Med så mycket beröm för växtkompositionskursen ser jag ännu mer fram emot att omgång två börjar. Jag har ju anmält mig till den.

Personalen Ulriksdal sa...

Vad kul att du gillade vår monter!
Vi ser också fram emot att få köra igång kursen igen och hoppas förstås att den blir lika uppskattad igen!
Vi ses på tisdag om en vecka!
Malin

Om Jimmy Schönning sa...

Tack för växtlig och njutbar inspiration i mängd. Har fotat hos er och bloggat om er skönhet på www.tv4.se/jimmyschonning.

Jimmy