20 november 2009

Gnistrande Magisk Afton 2009

Nu är vår fest, Gnistrande Magisk Afton, över för i år och vi passar på att njuta en stund av lugnet som kommer efter en "storm". Vi är verkligen begåvade med världens mest generösa och rara kunder! Vi bockar och bugar och tackar er alla unisont; ni är fantastiska!!

Missa inte vårt webbalbum, här har vi lagt ut bilder från Gnistrande Magisk Afton den 19 november. Klicka här för att se bilder.

8 kommentarer:

Växthusmadam sa...

Stort tack för en härlig kväll! Jag vann mina biljetter hos Lottens vita och gröna,vilken lycka! 40 mil tur och retur i bil för att äta middag är kanske lite extremt, men det var det värt!!!!Allt var så gott och vackert! Jag hade kunnat fylla hela bilen med saker från växthusbutiken! Titta gärna in på min blogg och se vad som fick den stora äran att följa med hem till mig på:
http://vaxthusmadam.blogspot.com
Tack än en gång!
Växthusmadam

H A N N A S - F O R M sa...

Idag känns det nästan som om alltihopa var en dröm...vilken LYCKA att jag fick uppleva denna gnistrande, magiska afton. Upplevelsen då jag klev in det vackra, mäktiga växthuset var fantastisk! Jag hade oxå äran att vinna mina biljetter av Lotten...tusen, tusen TACK!

Jag har lagt upp några av bilderna på min blogg...
www.hannasform.blogspot.com

Nu minns jag november med skönhet!

Hanna

PS. VILKEN PERSONAL NI ÄR!!!!!!! Tycker att Ni var HELT FANTASTISKA!!!! Man känner så tydligt att ni är en fin grupp tillsammans..härligt!

krokstugan sa...

vill oxå tacka för en underbar kväll hur mysigt som helst hade oxå vunnit mina biljett hos lottens vita&gröna. bor i nyköping men brukar besöka rappne lite då och då de är verkligen bäst ....må så gott alla ute i bloggvärlden och ha en bra jul allihopa..själv håller jag på och snickrar på en egen blog så hoppas vi syns snart....åsa

Marie Lithén - Lithensträdgård sa...

Detta hade man gärna upplevt, synd att det är så långt!

lottens vita och gröna sa...

stooooooooooooooooooooooort
tack för en helt oförglömlig kväll, vackert lugn spred sig i hela lotten!!!!

varmkram lotten
www.lottensvita.blogspot.com

lottens vita och gröna sa...

ps jag har bilder på min blogg, två inlägg!!!kram igen,
guuuuuu vad ni är härliga!!!

Rene sa...

Ett stort tack till: Ulla-stina,Malin,Arne och inte minst Bosse som bjud mig in till den Gnistrande Magisk Afton.Helt underbart ! Vilken atmosfeer,stamning och fin miljo!!
Och never the less : Haute cuisine!! Ni ar ett fantastiskt gang pa Ulriksdal.
Rene van der Rijst(en flygande Hollander som var tillfalligt pa ratt plats och ratt tid!!)

Personalen Ulriksdal sa...

Rene: Åh, tack!! Jag hälsar alla!