15 mars 2010

Äntligen måndag!

I dag har vi haft en fest här på jobbet! Vår kära Maria fyller jämt och det har vi firat med supergod tårta, skumpa och sång! Att vi dessutom har haft en lyckad mässa gör ju inte saken sämre!! En mycket god dag i dag alltså!

Vi vill också passa på att tacka alla er som besökt oss under Rum & Trädgård, lämnat kommentarer här på bloggen och gjort blogginlägg om oss, det värmer ska ni veta. Vi avslutar vår festliga måndag med en kommentar från Ulla som gjorde oss extra glada;

"Idag fick jag en kick hos er. Ni har en så trevlig liten flicka i er monter som pratade så gott om både mat och blommor. Hon var helt underbar.Själv var jag lite deppig innan men hon fick mig att må så bra. Hon inspirerade mig så pass mycket att jag skulle vilja ha klippkort hos er på Slottsträdgården Ulriksdal. Tack för att ni finns." /Ulla
Tack alla, och ännu en gång, grattis Maria!!

5 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej, duktigt jobbat allihop! Så ska det det ut på en mässa!

Jag har skrivit "litegrann" om er i min blogg...

Grattis Maria!
Storkram från Hillevissan

Malilda sa...

Stort grattis från en gammal barndomsvän!
/*

Anonym sa...

Vilken fantastisk morgon! Jag blev oerhört överraskad och rörd. Min födelsedag kunde inte startat bättre. Stort tack alla mina fina, underbara och härliga arbetskamrater, ni e bäst!!!
Maria

Anonym sa...

Instämmer med Ulla. Det var helt fantastiskt att få besöka er monter. Rörorna var helt underbara. Flickan berättade att mötet med maten på Ulriksdal är lika fantastisk som alla blommor man ser i växthuset. Och tillsammans blir känslan fulländad.
Besökte er idag men träffade inte flickan. Hälsa gott till henne att hon hade rätt!!!! Maria af Geijerstam

Anonym sa...

Hej, Mitt namn är Beatrice och rullstolsbunden. I vanliga fall så tittar inte folk mig i ögonen eftersom jag inte brukar vara så intressant då jag har ett funktionshinder. Oftast har jag någon som är med mig och då är jag inte så viktig. MEN..då träffade jag en söt liten flicka som tittade mig i ögonen och pratade till mig och var så oerhört hjälpsam och trevlig. Hon berättade att jag inte skulle ha några problem med att besöka erat ställe. Att jag med rullstol inte skulle vara ett hinder utan jätte välkommen. Tack snälla. Nu blir jag er stamgäst.