12 mars 2010

Rum & Trädgård: Vår monter!

Det har varit mycket människor som kramat våra buxbom (jo, faktiskt) shoppat minipelargoner, provsmakat caféets bröd och röror, frågor om hembesök, shopping av påskprylar och lökväxter.

Stämningen är hög och vi i personalen har så kul - ni ska veta att mötet med er alla är det som gör vårt jobb så roligt, inspirerande och värt alla de timmar av hårt slit och mödor som vi lägger ner! Jag och mina kollegor hoppas att vi kan bjuda er på ett stort stycke vår, inspiration och en skön stämning i vår monter under resten av mässan!
Tips! Passa på att gå på någon av alla de seminarier som hålls under mässdagarna. Jag lyssnade på Hannu S. och det var kanon! Direkt efter sitt föredrag finns Hannu en stund i vår monter för att signera sin nya bok 'trädgårdsvisioner'. Kom och säg hej vet jag!

Klicka på bilderna för större version.

5 kommentarer:

Annelie sa...

Åååååå vilka vackra påskägg ni har gjort! Sååååå fina!

Marie Lithén sa...

Har sett er monter både på teve och här på er blogg å den ser underbar ut! Fast jag inte lyckades slita mig från skidåkningen i Åre så har jag fått massor av inspiration. Mycket grönt ( är det alltid iof) men i år blir det nog även det i textilier och på glas....... Massor med minisar blir det nog oxå....å längtar lite efter vår nu,-)

Anonym sa...

Idag fick jag en kick hos er. Ni har en så trevlig liten flicka i er monter som pratade så gott om både mat och blommor. Hon var helt underbar.Själv var jag lite deppig innan men hon fick mig att må så bra. Hon inspirerade mig så pass mycket att jag skulle vilja ha klippkort hos er på Slottsträdgården Ulriksdal. Tack för att ni finns. Ulla

Ledighetsparadiset Solåkra sa...

Vilken fin monter ni hade på mässan. Hade tyvärr inte möjlighet att komma ut till mässan i år....

Anonym sa...

Tack för en otroligt trevlig trädgårdsmässa! Hemma hos mig står nu tre fina vita Mårbackapelargoner och trivs!