26 maj 2010

Välkomna till SommarSalongen den 11 juni - 12 september 2010 i Ulriksdals slottspark

I dag var Ulriksdals slottspark full med trädgårdsmästare som jobbade flitigt med sina idéträdgårdar inför SommarSalongen. Den, normalt så lugna och lite sömniga parken sjuder nu verkligen av aktivitet!

Vi har påbörjat bygget av vår idéträdgård här på trädgården men i dag var Malin, Malin och Maria på plats nere i parken för att mäta ut exakt vart trädgården ska placeras.

Vårt bidrag till SommarSalongen har vi döpt till ’Doing the Gardener’ och kärnan i trädgården är en modern friggebod, 15 kvm, med pergola, flexibelt tak och nya lösningar för att utöka friggebodens möjligheter.

Sammanlagt deltar 20 aktörer och vi ser fram emot att få uppleva en spännande trädgårdssommar – ”för det är ju inte varje dag man har så mycket intressanta trädgårdar att inspireras av runt knuten!”

Du som inte har möjlighet att vara med i sommar är välkommen att kika in på bloggen då och då – vi håller er uppdaterade!!

Läs mer om SommarSalongen
Läs om vår idéträdgård
Läs mer om SommarSalongens idéutställningar

Uppdatering 26/5: Läs vad Trädgårdsbloggen skriver om SommarSalongen

3 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

gissa om jag ska dit, sååååååååååå spännande!!! lycka till och jag är alldeles säker på att er idéträdgård blir något alldeles speciellt!
varmkram lotten

Helens trädgård sa...

Jag får nog allt hålla mig uppdaterad här på bloggen =) Men det kan vara nog så spännande, vill se måååånga bilder Tack!

Personalen Ulriksdal sa...

Lotten: Vad kul att du kommer i sommar och tack för ditt förtroende för oss, det värmer alltid!

Helen: Vi lovar, det kommer massor med bilder!!