1 september 2010

Vi vann!


Saxat ur ett pressmeddelande från SommarSalongen;

Rappnes idéträdgård blev besökarnas favorit på SommarSalongen

Hela sommaren har 19 idéträdgårdar i Ulriksdals slottspark deltagit i tävlingen ”Besökarens favorit” som grundas på att besökarna själva får tycka till och rösta den idéträdgård de gillar bäst. Bland hård konkurrens tog slutligen Bosse Rappne med sitt Slottsträdgården Ulriksdal hem segern i tävlingen. Det är en glad Bosse som tar emot beskedet:

- Tack kära publik och besökare. Vi är oerhört glada och stolta att vinna ”Besökarens Favorit”. Vår ambition var att skapa en lättskött trädgård i samklang med naturen där vi själva känner att här vill vi leva.
Tvåa i tävlingen blev Trädgårdsdesigner Helena Åhlund som i början av sommaren också blev utsedd till ”Bästa idéträdgård” av SommarSalongens idéträdgårdsjury. På tredje plats kom Levins Trädgård & Design feat J.H:s Blom & Trädgård i Älta AB. I dagsläget har mer än 10 000 besökare besökt SommarSalongen.

SommarSalongen stänger 12 september och fram tills dess är det fritt fram att besöka idéträdgårdsutställningen och se de fantastiska trädgårdarna som förändrats under sommarens gång.

Från oss alla till alla er som röstat; Ett stort, stort tack! Vi är väldigt stolta och glada över den här fina utmärkelsen som ni förärat oss!

3 kommentarer:

Marie Lithén sa...

Jätte jätte grattis, fullkomligen älskar de bilder jag sett från er trädgård. Fått lust att flytta in, tur kanske att jag inte sett den live, för då kanske jag blivit kvar, skratt

Charlotte sa...

STORT GRATTIS!!!! Det var ni värda...... Er trädgård spelade i en egen division... Det fanns ingen annan som kom i närheten när det gäller helheten.... Håller med Marie: jag skulle kunna flytta in i det lilla huset :-)

/Charlotte

Helens trädgård sa...

Men så roligt!
Stort GRATTIS!
Har ju foton och det är så snyggt!