11 oktober 2010

Äntligen Hemma bygger miljösmart i höst!

"I tio program bygger gänget från Äntligen Hemma ett energismart hus från allra första spadtaget på tomten till dess att huset står inrett och fullt möblerat – färdigt för en familj att flytta in i. Platsen för bygget är än så länge hemlig, men vi kan avslöja att det blir på en naturskönplats i Stockholmsområdet och att husmodellen är i tidlös New England-stil.

I trädgårdsmästaren Bosse Rappnes händer går tomten från kaos till ordning när han skapar en lättskött trädgård för en familj som vill hinna njuta av livet. Vi kan avslöja att trädgården får en speciell och rogivande asiatisk avdelning – missa inte det!"

Och hur går det för Bosse när han bli skraj för en sten? Se klippet nedan!


Missa inte Aurelios ritning av trädgården! Klicka här.

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Det låter hur bra som helst med att få sådan inspiration. Att tänka miljövänligt i allt man gör nu för tiden är viktigt. Drömmen vore att få bygga ett nytt riktigt miljösmart hus med finurliga lösningar. Blir riktigt spännande att följa. Speciellt trädgårdsdelen förstås ;-)

Kram
/Charlotte

Marie Lithén sa...

får helt enkelt genomlida det andra för trädgårdsinslagen då:)

Spännande!

Personalen Ulriksdal sa...

Charlotte och Marie: Visst är det roligt att man börjar tänka i mer miljösmarta banor - förhoppningsvis kan ett sånt här program väcka större intresse för miljöhus.

Och ja, vi får vara tålmodiga och hänga oss kvar vid tv:n tills Bosse dyker upp i rutan :)