22 januari 2010

Här är vi!

I går var första gången vi haft stängt på en "vanlig" dag. Planering stod på schemat! Vi hade en trevlig dag tillsammans där vi planerade och pratade igenom framtiden. Mycket står som sagt på schemat i år, och som alltid vill vi stå riktigt redo inför en kommande säsong. Detta är bara några av årets händelser:

Sommarsalongen
Rum och Trädgård
Äntligen Hemma-mässan
Vi ska bygga våran nya lada!

Vi är mer peppade än någonsin tidigare, så välkommen till oss på
Slottsträdgården Ulriksdal detta underbara 2010!

5 kommentarer:

Slottsträdgårdsmästaren sa...

Kul att se er alla tillsammans. Önskar er en fin helg....och en bra trädgårdssäsong. Kommer att besöka er med jämna mellanrum.

Personalen Ulriksdal sa...

Slottsträdgårdsmästaren: Du är alltid varmt välkommen till oss! Missa inte att kolla in Sommarsalongens hemsida i slutet av februari, då ska sidan förhoppningsvis vara fullmatad med information om alla utställare och annan info!

Ingrid sa...

AK din min är oslagbar! :)

Trädgårdsingenjören sa...

Klart jag kommer och tittar in, även skåningar måste röra sig uppåt landet ibland! Fint att ni läger ut jobben på eran hemsida nu, det får en att drömma iaf, synd att man bor så långt bort bara, annars hade min ansökan redan varit inne!
Kram Gry

Personalen Ulriksdal sa...

Ingrid: Eller hur ;) Gry: Hoppas du får möjlighet att komma förbi oss en sväng i sommar! Och får du tankar på att röra dig "norröver" så är du alltid välkommen med en ansökan!

/Ak